• Aperture: ƒ/9
  • Camera: NIKON D700
  • Taken: 3 July, 2009 19:31
  • Focal length: 26mm
  • ISO: 500
  • Shutter speed: 1/40 s

Etter mer enn en uke med over 30 grader, blå himmel og litt sporadiske skyer, “boblet” det av Cumulunimbus skyer over Oslo og denne gang var det heftig lynaktivitet – mange per sekund! De fleste lynene var bak tette gardiner av styrtregn og det var heller ikke mye tid å ta bilder før det blåste skikkelig og regnet kom vannrett mot det ikke-vanntette kameraet. Skulle ønske jeg hadde en portable løsning som beskyttet kameraet, for det kom noen skikkelige lyn når regnet kom. kun 2-3 kilometer unna. Regnet var forøvrig tropisk temperert – det var som å ta en lunken dusj – skikkelig deilig, spør du meg.

I Oslo var det heftig – 2000 lyn på en time, veltete trær og noen steder så mye vann i gatene at biler fikk motorstopp!

Sommerens første tordenvær

  • Aperture: ƒ/9
  • Camera: NIKON D700
  • Focal length: 26mm
  • ISO: 500
  • Shutter speed: 1/40 s

Related Photos