Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Det er andre uke av juli, og nå er det ikke lenge igjen før fiskemåkeungene blir forlatt av foreldrene. Ungene gauler etter mat uvitende om at det neste måltidet kan bli det siste. Etterhvert vil sulten og vingene føre de ut i den store verden og maten de må skaffe selv.

De snart flyvedyktige ungene er her helt sør på Fyrsteilene og trasker nå rundt i det som for ikke lenge siden var en makrellternekoloni. Med makrellternene borte har dette området blitt åpnet for nye muligheter for andre fuglearter, og for sultne og grådige unger som kan se sitt snitt til å stjele mat fra andre intetanende unger. Desverre for fiskemåkeungene er hettemåkeungene som har kommet seg ned hit mye mer aggresive og rapper mat fra fiskemåkeunger som ikke er kjappe og aggressive nok.

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Den høres slik ut:





Related Photos