Adesmia polyphylla

Adesmia polyphylla

Adesmia polyphylla grows on the slopes of the Cerro Tunupa. Full of sticky resin. Altitude: 3989 metres. Native range is Bolivia and Chile.…


Adesmia polyphylla

Adesmia polyphylla

Adesmia polyphylla grows on the slopes of the Cerro Tunupa. Altitude: 3989 metres. Native range is Bolivia and Chile. -19.88244,-67.636293


Adesmia polyphylla

Adesmia polyphylla

Adesmia polyphylla grows on the slopes of the Cerro Tunupa. Altitude: 3989 metres. Native range is Bolivia and Chile. -19.88244,-67.636293


Åkerstemorsblom (Viola arvensis)

Åkerstemorsblom (Viola arvensis)

Åkerstemorsblom (Viola arvensis) vokser i enden av Sandbukta ned mot sjøen, en avrenningsplass med jevn fuktighet og halvskygge mot nordvest, samt her langs…


Lakrismjelt (Astragalus glycyphyllos)

Lakrismjelt (Astragalus glycyphyllos)

Med de mange oppreise og bøyde belgene er fruktsamlingen til Lakrismjelt (Astragalus glycyphyllos) ikke til å ta feil av. Disse vokser ved veikrysset til Sem…


Klengemaure (Galium aparine)

Klengemaure (Galium aparine)

Klengemaure (Galium aparine) har som maurer flest små blomster, under 2 cm store. I motsetning til stormauren er blomsterstanden her liten og produserer…


Stankstorkenebb (Geranium robertianum)

Stankstorkenebb (Geranium robertianum)

Som blodstorkenebb blomstrer også stankstorkenebb (Geranium robertianum) helt til frosten kommer, og er av de svært få som gir en rest av sommer når løvtrærne…


Gullris (Solidago virgaurea)

Gullris (Solidago virgaurea)

Dette store eksemplaret gullris (Solidago virgaurea) på "hundehjørnet" ved parkeringsplassen mellom Sandbukta og Ingierstrand vokser seg tilsynelatende større…


Skjermsveve (Hieracium umbellatum)

Skjermsveve (Hieracium umbellatum)

Det er snart september, men de gamle skjermsveveplantene på tomta er fremdeles fulle av knopper. Naturlig utbredelse i den Tempererte nordlige halvkule.


Lakrismjelt (Astragalus glycyphyllos)

Lakrismjelt (Astragalus glycyphyllos)

Bladene til Lakrismjelt (Astragalus glycyphyllos) er store og brede og ser riktig å saftig og velsmakende ut når de er under utvikling. Jeg har smakt, men kan…