Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Når gressløken blomstret og farget store deler av Fyrsteilene lilla i begynnelsen av juni var det få humler å se, og jeg fryktet at humlebolene på øya ikke hadde overlevd vinteren. Men nå i juli er det store mengder humler, og de kan ikke få nok av de mange aksveronikaene (Veronica spicata) som vokser over hele øya.

Hittil har det kommet tilstrekkelig med regn til at plantene har fått utviklet store blomsterstander og kommet godt i gang med blomstringen, men nå begynner den skrinne jorden å tørke ut, og med det begynner flere og flere aksveronikaer å henge med hodet. Enn så lenge er det nok av planter som ikke er berørt, men med sterk sol og varme kan det fort bli magre tider.

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Jordhumle - Bumble Bee (Bombus sp)

Last Updated on 15 January, 2022 by morten

Related Photos