Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Mellom hvert måltid er det som om disse få dager gamle ungene ikke helt hva som skjer eller hva de skal finne på. De strever med å klatre opp en liten skråning for å se utover den store verden og blir sittende her lenge til de slumrer litt.

De er heldig som er klekket på Fyrsteilene for her passes de på av tilsynsvakt Tony Larsson som viser alle besøkende hvor fuglene og ungene er når de kommer hit, samt at han har sørget for skilting som forteller om hekkende sjøfugl og hvilke hensyn man må ta når man kommer hit.

Det vakre med dette er at nå vet alle måkene at selv om det kommer hundrevis av gjester her gjennom sommeren, så er de ikke falige fordi de holder seg til stiene, og med det blir opplevelsen av fuglelivet for de besøkende en så uendelig mye mer natuurlig opplevelse. For hva er ikke bedre enn å oppleve dyrenes naturlig adferd? Da kan vi se de utroligste væremåter som noen ganger er helt hysterisk morsomme og andre ganger helt grusomme.

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Fiskemåke - Mew gull (Larus canus)

Den høres slik ut:

Related Photos