• Aperture: ƒ/40
  • Camera: NIKON D3S
  • Taken: 5 October, 2013 15:06
  • Focal length: 210mm
  • ISO: 2000
  • Shutter speed: 1/250 s

Denne fikk jeg øye på helt nede i fjæra i den lune plassen mot sørvest, der jeg slikker de siste solstrålene om høsten og likeså de første på senvinteren. Denne varme høstdagen var det fullt av insekter her – både på gneisen og i de tørre kvastene i fjellsprekkene, men det vosker også en stor mengde taremelde og nesle her, og de huser masse insekter som lever på lånte dager nå i oktober.

Ulveedderkopp (Pardosa sp)

Takk til Magne Farlund for identifisering av slekt. Han sier bla. “Tror det kan være Pardosa lugubris men er ikke sikker. Mange av disse Pardosa-artene, særlig hunnene, har dobbeltgjengere og er vanskelige å skille selv med gode genitaliebilder.”

  • Aperture: ƒ/40
  • Camera: NIKON D3S
  • Focal length: 210mm
  • ISO: 2000
  • Shutter speed: 1/250 s

Related Photos

No related posts.