• Aperture: ƒ/20
  • Camera: NIKON D700
  • Taken: 18 May, 2010 16:52
  • Focal length: 105mm
  • ISO: 500
  • Shutter speed: 1/125 s

Denne så jeg ikke før den flakset vilt opp foran meg, den blafret mer som som et blad enn en sommerfugl og “falt” ned på plenen. Der var den virkelig vrien å finne, fordi den la seg med sammeslåtte vinger og så ut som en tørt blad. Jeg fikk bare tatt noen få bilder før den fløy tilbake til soleplassen i singelgangen, der den åpnet vingene og trakk inn solvarmen. Nå fikk jeg heldigvis muligheten ti å ta bilder av den “riktige” siden. Mange sommerfugler forsvinner bare når de blir skremt, men denne ville bare sole seg der, heldigvis.

Men hvorfor heter den nå “hvit c”? Ta en titt på bildet nedenfor:

  • Aperture: ƒ/20
  • Camera: NIKON D700
  • Focal length: 105mm
  • ISO: 500
  • Shutter speed: 1/125 s

Related Photos

No related posts.